home

Singö

Landsort

Singö

Senast uppdaterad: 6 april 15:14
Fiber för framtiden!
Fiber_Bredband_Norrtalje_Energi10
Är du intresserad av att få fiber rakt in i villan och ansluta till ett Öppet stadsnät ägt av dig själv och alla andra som bor i Norrtälje kommun?
Genom fibern får du ett supersnabbt bredband, upptill 1Gbit/s för internet, tv och telefoni med mera. Telia Öppen Fiber sköter den tekniska driften av nätet och ansvarar för att vi har flera av Sveriges största tjänsteleverantörer knutna till nätet.
Vi har under en period haft ett erbjudande ute i ditt område men när anmälningstiden gick ut i mars blev summeringen att intresset är för lågt för att vi ska kunna ta beslut om att bygga ut just nu. Så för dig som inte redan beställt under vår kampanjperiod öppnar vi nu istället upp för intresseanmälningar här på sidan och hoppas på ett ökat intresse i ditt område. Vi kommer att se över förutsättningarna under sommaren och återkomma med nya erbjudanden inför en fortsatt fiberutbyggnad i kommunen under 2018.
Vi vill gärna bygga ut i just ditt område, så prata ihop dig med dina grannar. Grannsamverkan är bra! Vårt fibernät är kommunens största och arbetet med att bygga ut nätet kommer att pågå under flera år framåt.
Tjänsteutbudet från våra tjänsteleverantörer i vårt nät, bland annat Telia, Viasat och Boxer hittar du på www.bredbandswebben.se.
Framtidssäkra din villa – gör en intresseanmälan!
TypLandsort
#inlineditbutton